Update programmamaker

Beste mensen,

Graag breng ik u weer op de hoogte van de vorderingen in de programmering en communicatie. Afgelopen maand is achter de schermen weer veel werk verzet. Quirine voert momenteel gesprekken met beoogde doelgroepen van ‘De Thomas’. Samen hebben we een vragenlijst opgesteld met vragen als ‘Bent u al bekend met de Thomaskerk?’ ‘Wat zou u graag voor lezingen willen meemaken in De Thomas?’ Maar ook: ‘welke krant leest u?’ En: ‘Via welke kanalen kunnen we u het beste bereiken?’ Zo testen we of de uitgangspunten van De Thomas goed afgestemd zijn op potentieel nieuw publiek.

Daarnaast staat de website in de steigers; is er een communicatiestrategie ontwikkeld en zijn we begonnen aan het uitwerken en uitvoeren van een contentplan - met dank aan onder andere Vera Donkers, Sander van Zaane en Elise Bakker.

Aan de programmering wordt ondertussen ook hard gewerkt. Houdt u 4 april alvast vrij, vanaf 14.30 wordt het Stabat Mater van Pergolesi opgevoerd door de Amstelstrijkers. We praten na onder leiding van een pastoraal theoloog en de inleiding wordt verzorgd door een nader bekend te maken BN’er.

We (de stuurgroep en ik) willen u graag ook persoonlijk informeren over de vorderingen in programmering, huisstijl en website. Dit doen we op twee momenten: op dinsdagavond 11 februari, tijdens de borrel voor belangstellenden van 30-50 jaar. En op zondag 23 februari, na de kerkdienst. Zien we u dan?

Mede namens de stuurgroep (Evert Jan de Wijer, Leo Endedijk en Roeleke Vunderink) een hartelijke groet,
Janneke van der Veer, programmamaker De Thomas

PS Volgt u De Thomas al op social media? Vind De Thomas op Facebook, Instagram en Twitter via: @DeThomas020