Oecumenische Dienst Thomaskerk 29 september

Zondag 29 september 10.30 uur, oecumenische dienst in de Thomaskerk, Avondmaal
Deze gezamenlijke dienst van de kerken in Amsterdam Zuid wordt gehouden op de laatste zondag in september. Voorgangers zijn: André van der Stoel (Lutherse kerk), Joep de Valk (Vrijburg) en Evert Jan de Wijer (Thomaskerk).
Met medewerking van de sopraan Elena van Slogteren en een gelegenheidscantorij.
Voor kinderen van 4 – 12 jaar is er KleineThomas en voor de kleinsten is er BabyThomas.
Iedereen is van harte uitgenodigd deze bijzondere viering bij te wonen!

Elena van Slogteren (1986) begon met zingen bij het Nationaal Kinderkoor o.l.v. Silver van Lieshout en Maria Acda. Na haar eerste zanglessen begon ze aan de vooropleiding van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Maria Acda. Op 16-jarige leeftijd vertolkte ze bij het Residentie Kamerorkest de rol van Bastienne van Mozarts Bastien und Bastienne. Zij vervolgde haar studie aan het Rotterdams Conservatorium bij Carolyn Watkinson. Momenteel heeft ze zangles bij Christa Pfeiler. Naast het zingen is Elena werkzaam als producent/productieleider bij het Nederlands Blazers Ensemble.

Oproep aan de zeven gemeenten van Amsterdam Zuid
Op zondag 29 september vindt de oecumenische viering in de Thomaskerk plaats. Ter gelegenheid hiervan zal er een gelegenheidscantorij zijn om de viering muzikaal te omlijsten en te ondersteunen. Zangers kunnen zich opgeven per e-mail () of per telefoon (06-41705850). Graag bij de opgave vermelden welke partij u zingt.
Op de volgende data zal er worden gerepeteerd in de Thomaskerk:
dinsdag 24 september 19.30-20.45 uur en zondag 29 september 9.15-10.00 uur.