Diaconie: Adventsmaaltijd

Wij nodigen u van harte uit voor de jaarlijkse Adventsmaaltijd op vrijdag 14 december aanstaande vanaf 18.00 uur in de Thomaskerk. Na het nuttigen van een stamppotmaaltijd wordt de avond omlijst met een muzikale invulling in de kerkzaal, waarna we de avond afsluiten met een kopje koffie of thee. De avond zal tot ongeveer half 9 duren.

Ook nu weer vragen wij u om cadeautjes te maken voor de zeelieden die Kerst vieren in het Zeemanshuis. U kunt denken aan een cadeau van ongeveer € 10,- dat zou kunnen bestaan uit zeep of andere toiletartikelen, een sjaal, een muts, handschoenen, een fleeceplaid, chocolade of een Amsterdam/Holland souvenir, alles ingepakt in een feestelijk inpakpapier. Elk jaar weer zijn de ontvangers blij verrast met de attenties van de Thomaskerk.

U kunt zich tot en met 9 december opgeven via
Vermeld uw naam en het aantal personen en of u vegetarisch eet of andere dieetwensen heeft.

Graag tot 14 december!