Pinksteren

20 mei a.s. vieren wij met de gemeenschappelijke protestantse kerken in Zuid het feest van Pinksteren. Vanaf 10.00 uur beginnen wij met koffie in de Oranjekerk om langzaamaan met de dienst te beginnen om 10.30 uur, waarin voor zullen gaan ds. Jantine Heuvelink van de Oranjekerk en ds. Evert Jan de Wijer van de Thomaskerk. U bent van harte welkom voor een vrolijk en inspirerend feest. Medewerking wordt verleend door de cantorij van de Oranjekerk o.l.v. Annemart Franken.

Wilt u meezingen? Aanmelden kan via  De repetitiedata zijn maandag 7 en 14 mei 18.45-20.00 uur in de Oranjekerk.(toegang tot de kerkzaal is via het tuinhek en tuindeuren kerk).

Ter gelegenheid van deze dienst wordt er een inzameling in natura gehouden ten behoeve van de Sociale Kruidenier: alle houdbre en niet eetbare produkten zijn welkom, maar de grootste behoefte bestaat aan wasmiddelen. Bij de ingang van de kerk staan medewerkers klaar om de produkten in ontvangst te nemen.

Zondag 20 mei vanaf 10.00 uur in de Oranjekerk, 2e Van der Helststraat 1-3, Amsterdam.

De Willem de Zwijgerkerk en de Thomaskerk zullen die zondag gesloten zijn.