van de kerkrentmeesters 2018

Kerkbalans 2018

Als geloofsgemeenschap kunnen we veel betekenen voor elkaar, voor de mensen om ons heen, voor onze buurt en onze stad.

Eenmaal per jaar kloppen we met Actie Kerkbalans bij u aan voor uw jaarlijkse financiële bijdrage. De opbrengst van de actie is volledig bestemd voor onze wijkkerk. Dankzij uw geld en de vele vrijwilligers die actief zijn in onze kerk konden we ook in het afgelopen jaar weer veel doen.

We vragen u met uw bijdrage aan Kerkbalans om de kerk ook komend jaar voor zoveel mogelijk mensen van betekenis te laten zijn.

Eindejaarsactie 2017

Aan het eind van het jaar maken we de balans op, ook als kerk. Wat hebben we, dankzij uw hulp in allerlei vormen, weer veel kunnen doen met elkaar. Hartelijk dank voor uw steun!

Niet alles wat we van plan waren, hebben we kunnen realiseren. Er is één project dat we met deze Eindejaarsactie graag onder uw aandacht willen brengen.

Het goede gesprek in de predikantskamer wordt namelijk al een tijd niet meer gedragen door de erg gedateerde inrichting en uitstraling. Opknappen is dan zeker ook geen overbodige luxe. Een nieuwe frisse uitstraling van de werkkamer van onze predikant zal ieder bezoek van een aangenaam begin voorzien.

Het zou heel fijn zijn als we dit project met elkaar kunnen realiseren. Doet u mee? Uw bijdrage komt volledig ten goede aan onze wijkkerk.

Samuel de Visser, penningmeester