Adventsmaaltijd

Op vrijdag 15 december aanstaande wordt de jaarlijkse Adventsmaaltijd gehouden. Van harte nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn en verwachten u vanaf 18.00 uur in de hal van de Thomaskerk.

Zoals elk jaar vragen wij u om cadeautjes te maken voor de zeelieden die Kerst vieren in het Zeemanshuis. Suggestie: een cadeau van ongeveer € 10,= zou kunnen bestaan uit zeep of andere toiletartikelen, een sjaal, een muts, handschoenen, een fleeceplaid, chocolade of een Amsterdam/Holland souvenir. Elk jaar weer zijn de ontvangers blij verrast met de aandacht en warmte vanuit de Thomaskerk.

Wilt u deelnemen aan de maaltijd? U kunt zich tot en met 10 december opgeven via
Vermeld u dan uw naam en het aantal personen. Volgt u een dieet of eet u vegetarisch vermeld u dit dan tegelijkertijd.

Graag tot 15 december!