Karel Eykman

Zondag 15 oktober, Kerkdienst met Karel Eykman

Samen met de leiding van de Kleine Thomas zijn wij zeer verheugd dat zondag 15 oktober aanstaande, de meesterverteller Karel Eykman bereid is om met de kinderen een verhaal te vertellen. Wij richten ons die zondag op de zaligsprekingen van Jezus en de gelijkenis van de waardevolle parel. Karel zal met de kinderen tijdens de kerkdienst naar het theater vertrekken en komt hopelijk ook weer met alle kinderen terug.

Het is niet alleen voor ouders maar ook voor grootouders een uitgelezen mogelijkheid om kinderen en kleinkinderen mee te nemen. Zegt u het vooral voort! En als u ertoe neigt om ook naar het theater te willen, hetgeen ik mij levendig kan voorstellen: geen nood! Eenmaal terug in de kerk vertelt Karel zijn verhaal opnieuw!

Evert Jan de Wijer