Concert 29 oktober 2017

Hier sta ik 2 2Op zondagmiddag 29 oktober vindt een bijzonder concert in de Thomaskerk plaats.

Als hommage aan vijfhonderd jaar Reformatie wordt de bekende parafrase 'Hier sta ik' van Maarten Luther uitgebeeld in muziek en dans. Drie dansers zullen u alle hoeken van de Thomaskerk laten zien, de bijzondere ruimte van de kerk zal ten volle benut worden!

Muzikale medewerking zal verleend worden door organist Geerten van de Wetering (Kloosterkerk Den Haag) en Harmen Trimp, die beide orgels zullen laten klinken.

De choreografie voor dit bijzondere concert is in handen van de Amsterdamse danseres en choreografe Mayke van Veldhuizen. Het belooft een bijzondere middag te worden die om 16.00u begint en naar verwachting rond 17.00u is afgelopen. Van harte welkom!

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van de Thomaskerk.